Startdag 16e werkingsjaar:

Bedankt aan al onze geweldige sponsors voor dit ontzettend geslaagde feestweekend!

Feestweekend

Hij komt eraan, het evenement der evenementen, het weekend waar de leiding al jaren op wacht: het 15 jaar Chiro Kanegem Feestweekend!! Dit spetterende spektakel zal plaatsvinden van 27-29 april. Ongetwijfeld heeft u ondertussen al de affiches zien hangen en bent u enorm benieuwd om meer te weten te komen over de verschillende activiteiten. Dan bent u hier op de juiste plaats! Wij leggen hier alles in geuren en kleuren uit!

Reserveren voor een evenement kan HIER!

VRIJDAG 27 APRIL

Quiz (19u30-23u)

Wie won voor België een medaille op de Winterspelen dit jaar? Met welke song stond ABBA op het Eurovisiesongfestival? En wat is nu ook al weer de hoofdstad van Egypte? Dit zijn allemaal vragen waarop je best een antwoord weet als je op vrijdagavond 27 april komt meequizzen. Vind je het niveau wat hoog? Wees niet bang, er zijn heel wat minder moeilijke vragen en andere rondes waarin je voldoende punten kan scoren! 

Je kan inschrijven met een team van 4 quizzers. Hiervoor dien je 20 euro te betalen. Je bent dan welkom vanaf 19u30, om dan stipt om 20u te beginnen met onze allereerste Kanegemse Kwis! Wacht niet te lang om je in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt

Ben je toch niet zo’n fan van een quiz, dan kan je altijd ook komen supporteren en een streekbiertje nuttigen!

INSCHRIJVEN VOOR DE QUIZ KAN VIA EEN MAIL NAAR This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!! Betalen liefst ter plaatse. Vermeld zeker de teamnaam!!

ZATERDAG 28 APRIL

Mega Activiteit (14u-17u)

Op zaterdagnamiddag staan er maar liefst 2 activiteiten op het programma! 

- Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar hebben we supergoed nieuws. Kinky Wesley komt op bezoek en hij organiseert een echte Kinderdisco in Kanegem. Met leuke muziek, opdrachtjes, … kortom het wordt fantastisch. Deze activiteit duurt van 14u tot 16u! (De kindjes die deelnemen aan de Playbackshow blijven tot 17u, maar meer info volgt nog via mail!)

- Voor kinderen ouder dan 12 jaar voorzien we bumperballen! Je hoort het goed! We organiseren een heus bumperballentornooi. Inschrijven doe je met een groepje van 5 deelnemers! Ook voor hen gaat de activiteit door van 14u tot 17u.

Tijdens de activiteiten krijgen alle deelnemers drankjes en een ijsje. Voor de kinderactiviteit betaal je 5 euro per persoon.

Playbackshow (19u)

In 2007 en 2009 organiseerden we een playbackshow. Sindsdien is het niet meer zo ver gekomen, tot nu! Want wat is nu een beter moment dan ons 15-jarig bestaan om nog eens een playbackshow te organiseren. Deze gaat door op zaterdagavond 28 april. De deuren openen om 19u en de show begint om 20u

Tijdens de show zullen de leden en leiding het beste van zichzelf geven. Pinkels en Speelclub oefenen dit tijdens hun activiteiten. Als je kind hieraan niet kan deelnemen, gelieve ons dit te laten weten via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rakwi’s, Tito’s, Keti’s en Aspi’s moeten zich inschrijven met het groepje waarmee ze een act willen op poten zetten. Ook voor hen is er oefentijd tijdens activiteiten. 

We houden ook een 3-tal plekjes vrij voor enthousiaste mama’s, papa’s, buren, grootouders, … een kans te geven deel te nemen. Gelieve een seintje te geven aan Glenn Lambert (0470 55 78 59) Alle anderen zijn ook welkom om te komen supporteren! Zitplaatsen kosten 3 euro.

ZONDAG 29 APRIL

Apero (11u30)

Op zondagmiddag bieden we aan iedereen een gratis drankje en hapje aan ter gelegenheid van ons 15-jarig bestaan. Enkele leden zullen zorgen voor een muzikaal intermezzo en er wordt tijd gemaakt voor enkele bedankingsspeeches.

Italiaans Pastafestijn (12u30)

Om 12u30 kan iedereen dan aanschuiven voor ons eetfestijn. Omdat onze Italiaanse Avond jaar na jaar een topsucces is, steken we onze welgekende formule in een nieuw jasje. 

Op het menu? 3 verschillende soorten sauzen

1. Onze fameuze artisanale Chiro-bolognaisesaus

2. Een frisse vegetarische pestosaus

3. Een romige carbonarasaus met lekker veel spekjes

Dit alles kan je naar believen consumeren, alles is à volonté

In de namiddag blijf je welkom voor een tasje koffie met gebak of een streekbiertje! 
Volwassenen betalen 12 euro, kinderen onder de 12 jaar 10 euro en kinderen onder de 3 jaar mogen gratis binnen!