Pinkels

Van 6 tot 8 jaar.

De pinkels is onze jongste groep en heeft het kleur paars. Hier leven de kindjes van het 1ste en 2de leerjaar zich volledig uit. Het afdelingsfiguur van de pinkels heet Rupsje Ribbel.

De leiding van de pinkels 

Speelclub

Van 8 tot 10 jaar.


De tweede afdeling is de speelclub. Hier ravotten de kindjes van het 3de en 4de leerjaar. De Speelclubber zijn favoriete kleur is natuurlijk geel! Het figuurtje heet  Flupje Mazzel. 

Rakwi's

Van 10 tot 12 jaar 

De Rakwi's zijn de derde groep. Alle actievelingen van het 5de en 6de leerjaar zijn hier welkom. Het kleur van de afdeling is groen en de naam van het afdelingsfiguurtje is Sjoepap.

Tito's

Van 12 tot 14 jaar 

In de vierde groep zitten de echte tieners van het 1ste en 2de middelbaar.  Het leven bekijken ze door een rode bril en hun stoere afdelingsfiguren heten Flamm & Spetter.

Keti's

Van 14-16 jaar 
‚Äč
In de voorlaatste groep zitten de jongeren van het 3de en 4de middelbaar. Hun lievelingskleur is enkel blauw en hun gekke afdelingsfiguur heet Bo De Bever.

Aspi's

Van 16-18 jaar 

De Aspi's is de laatste groep. De jongeren van het 5de en 6de middelbaar zijn misschien wel de oudste, maar zich amuseren kunnen ze als de beste! Alles in hun leven draait rond het kleur oranje en het figuurtje heet Freek De Egel.