Pinkels

Van 6 tot 8 jaar

Hé jij, kom erbij, in de kring en speel met mij! De jongsten kunnen terecht bij de paarse Pinkels. Hier kunnen de kindjes van het eerste en tweede leerjaar zich volledige uitleven. Het afdelingsfiguurtje van de Pinkeltjes heet Rupsje Ribbel.

Speelclub

Van 8 tot 10 jaar

Deugnieten uit het derde en vierde leerjaar zijn te vinden in de Speelclub. Hun lievelingskleur is geel en op zaterdagmiddag ravotten ze samen met Flupje Mazzel erop los. Plezier gegarandeerd!

Rakwi's

Van 10 tot 12 jaar

Wie klimt in de Rakwiboomhut, sluipt door de geheime gang … Inderdaad, dat zijn de actievelingen uit het vijfde en zesde leerjaar! De kleur van de Rakwi’s is groen en hun afdelingsfiguurtje heet Sjoepap.

Tito's

Van 12 tot 14 jaar

Rebellerende pubers uit het eerste en tweede middelbaar zijn meer dan welkom bij de Tito’s! Samen met Flamm & Spetter maken ze van iedere activiteit een geweldig feestje. Ze bekijken het leven dan ook door een superfluomegasjiekeknalfelrode bril!

Keti's

Van 14 tot 16 jaar

Keti’s sluiten de schoolweek het liefst af met een Chiroactiviteit op vrijdagavond. De lievelingskleur van deze bende uit het derde en vierde middelbaar is uiteraard bie bo Ketiblauw! Hun gekke afdelingsfiguurtje is de flamboyante Bo De Bever.

Aspi's

Van 16 tot 18 jaar

Aspi’s zijn zeven op zeven woohoo! De echte Chirofanaten uit het vijfde en het zesde middelbaar zijn te vinden in onze oudste groep, de Aspi’s. Hun afdelingskleur is oranje en samen met Freek De Egel doorzwemmen ze hun laatste jaren als lid.